Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE II. - Pátráme po ozbrojeném muži

TRUTNOVSKO - Muž je podezřelý z napadení jiného muže. 

AKTUALIZACE II: Dopadeného muže jsme obvinili ze zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví a z přečinu krádež. Muž měl kapesním nožem tzv. motýlkem způsobit jinému muži těžké zranění. Z místa činu utekl, poté měl odjet do Hradce Králové, do Prahy a poté se vrátit do Trutnova, kde ho místní strážníci zadrželi.
Krádeže se měl dopustit na konci srpna v jedné trutnovské prodejně, kde si do kapsy schoval parfém za téměř 1400 korun a bez zaplacení odešel pryč.
Z výpisu rejstříku trestů jsme zjistili, že byl na začátku února propuštěn po cca 6 letech z vězení, kde si odpykával trest za loupež. Z důvodné obavy, že by mohl uprchnout, nebo by mohl pokračovat v trestné činnosti, podali jsme podnět na vzetí do vazby. Soudce návrh akceptoval a muž je tak od soboty stíhán vazebně.

por. Iva Kormošová, 23.9.2024, 10.45
_________________________________________________________________________________________________________________

AKTUALIZACE: Odvoláváme pátrání po 28letém muži, kterého v Trutnově vypátrali strážníci Městské policie Trutnov.
Děkujeme všem za spolupráci.

por. Iva Kormošová, 20.9.2024, 14.30
_________________________________________________________________________________________________________________

Od úterních (17.9.) odpoledních hodin pátráme po 28letém muži, který měl napadnout na autobusovém nádraží v Trutnově po vzájemném slovním konfliktu 38letého muže. Napadený muž byl s bodným zraněním letecky transportován do nemocnice. Útočník z místa činu utekl.
Policisté případ šetří jako trestný čin těžké ublížení na zdraví, za což pachateli hrozí trest odnětí svobody na 3 až 10 let. Po muži policisté usilovně pátrájí a zjistili, že byl naposledy viděn v Hradci Králové. Žádají veřejnost o pomoc. Kdo si muže všimne, nebo by mohl o něm podat jakoukoliv informaci, ať okamžitě zavolá na linku 158. Varujeme občany před jakýmkoliv kontaktem s ním, protože by mohl být ozbrojen nožem.

Podrobné informace. Pokud je odkaz nefunkční, pátrání bylo odvoláno.

por. Iva Kormošová
19.9.2024, 11.00
 

vytisknout  e-mailem