Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Dotaz na převod pozemků

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Dotaz zněl:

Dobrý den. Děkuji za odpověď. Ještě Vás poprosím na základě zákona o svobodném přístupu k informacím (zákon č. 106/1999 Sb.) o informaci, konkrétně které chodníky, kolem zmiňované budovy PČR ve Frýdku-Místku na Beskydské ulici, jsou již převedeny pod správu města a kdy konkrétně k tomu došlo. Děkuji“.

Odpověď:

Ačkoliv jste svůj dotaz směřoval jako reakci na dokument č. j. ….. odboru správy majetku krajského ředitelství, žádosti v režimu zákona č. 106/1999 Sb. vyřizuje analyticko-právní oddělení kanceláře ředitele krajského ředitelství.

Povinný subjekt Vám poskytuje následující informace. Z vyjádření odboru správy majetku krajského ředitelství vyplývá, že žádné pozemky, na nichž se nachází chodníky kolem „budovy PČR ve Frýdku-Místku na Beskydské ulici“ nebyly převedeny „pod správu města“. V rámci Vaší předchozí komunikace evidované ve spise č. j. …... Vám odbor správy majetku krajského ředitelství sděloval, že se chodníky převádí (nebo jsou převedeny) na Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových.

Následující pozemky zapsané na listu vlastnictví č. 60000 pro katastrální území Místek, Frýdek – Místek, byly převedeny na Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových ke dni podání návrhu na vklad do katastru nemovitostí, tj. dnem 4. 8. 2023, a to konkrétně:

p. č. 415/24, druh pozemku: ostatní plocha,

p. č. 415/26, druh pozemku: ostatní plocha,

p. č. 3160/20, druh pozemku: ostatní plocha,

p. č. 3161/4, druh pozemku: ostatní plocha,

p. č. 3940/7, druh pozemku: ostatní plocha,

p. č. 3969/11, druh pozemku: ostatní plocha,

p. č. 5174/115, druh pozemku: ostatní plocha.

vytisknout  e-mailem