Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody z 13. října, která se stala v Příbrami

PŘÍBRAMSKO - Pokud jste byli svědky nehody, ozvěte se prosím. 

Dopravní policisté z Příbrami hledají svědky události, ke které došlo 13. října 2024 v 16:30 hod. na místní komunikaci, v katastru obce Příbram, mezi obcemi Příbram a Žežice (souřadnice GPS -1085474/-779417)

Dvacetiletý řidič osobního vozidla Škoda Octavia jel po výše uvedené komunikaci ve směru z Žežic na Příbram, kdy s vozidlem najel na krajnici, protože se měl vyhýbat protijedoucímu vozidlu, zřejmě Škodě Superb. Řidička tohoto vozidla měla podle výpovědi 20letého řidiče jet v protisměru, proto on musel strhnout řízení vlevo, čímž uvedl vozidlo do smyku a následně narazil levou částí vozidla do silničního příkopu.
Dechová zkouška u řidiče havarovaného vozidla vyšla s negativním výsledkem.

Policisté nyní pátrají po zmíněné řidičce druhého osobního vozidla. Podle výpovědi mladého řidiče se mělo jednat o starší ženu, která řídila vozidlo šedé barvy zřejmě značky Škoda Superb.

Žádáme, aby se přihlásili svědci, kteří by mohli přispět k objasnění věci, případně samotná řidička vozidla, která uvedeným vozidlem měla v daný den a čas místem projíždět. Ozvat se můžete na tel. číslo 974 879 527 nebo 735 784 019.

por. Mgr. Pavel Truxa
tiskový mluvčí
23. října 2024

vytisknout  e-mailem