Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Motorkáři na Kateřině

Pozor na komplikace v dopravě 

O tomto víkendu, od pátku 20. do neděle 22. srpna 2010 proběhne v autokempu Kateřina u Chotěvic 9. ročník motorkářského srazu, který každoročně pořádá motoklub Černí jezdci. Pořadatelé předpokládají, jako již v minulých ročnících, účast několika stovek mužů i žen na silných strojích různých značek. Motorkáři začnou přijíždět na místo srazu v pátek v odpoledních hodinách.

Součástí srazu bude spanilá jízda, která začíná v 11:00 v sobotu 21. 8. 2010 a povede z kempu Kateřina přes obce Huntířov, Kocbeře, Choustníkovo Hradiště, Jaroměř, Velichovky, Hustířany, Vilantice, Sedlec, Lanžov, Doubravice, Lipnice, Dvůr Králové nad Labem a zpět přes Huntířov na Kateřinu.

Policie trutnovského regionu upozorňuje všechny účastníky této události, že i její hlídky, které budou ve zvýšeném počtu, budou ve střehu a zaměří se na dodržování zákona o provozu na pozemních komunikacích. Nezodpovědní řidiči budou nekompromisně pokutováni za své protiprávní jednání. Upozorňujeme všechny účastníky silničního provozu na to, že v těchto dnech může dojít ke komplikacím spojených s průjezdy motorkářů hlavně mezi obcemi Choustníkovo Hradiště a Kuks na silnici číslo 37, kde se provádí rekonstrukce mostu a provoz je zde řízen provizorní světelnou signalizací a poté ve Dvoře Králové nad Labem, kde na několika místech probíhají další rekonstrukce.
 
Mapa spanilé jízdy
por. Bc. Jiří Prouza
19. 8. 2010

vytisknout  e-mailem