Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Napadení mladistvé dívky

Hledáme svědky události. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Táborští policisté šetří případ napadení dívky (16) neznámým mužem. Ke skutku dle jejího oznámení došlo v době přibližně okolo půl šesté hodiny ranní včerejšího dne, tedy neděle 13. března 2016, a to v historické části města Tábora na křižovatce ulic Klokotské a Kotnovské.   

Případ si převzali táborští kriminalisté, specialisté na násilnou trestnou činnost. Na události intenzivně pracují, kdy prověřují všechny dostupné poznatky a informace, včetně zajištění výstupů z kamerového systému města.  

V této souvislosti vyzýváme každého, kdo se v uvedenou dobu, tedy mezi pátou a šestou hodinou ranní neděle dne 13. března 2016 v uvedené části města nacházel, a mohl by k tomuto skutku poskytnout jakékoliv důvodné informace, aby je předal policistům táborského obvodního oddělení na jejich služebně v Divadelní ulici, telefonním čísle 974 238 700, případně přímo táborským kriminalistům na jejich služebně v budově Územního odboru PČR na Soběslavské ulici číslo 2763, případně cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

14. března 2016

 

vytisknout  e-mailem