Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po totožnosti muže

CHEBSKO – Volejte na linku 158. 

Chebští kriminalisté ve spolupráci s policisty z obvodního oddělení Mariánské Lázně pátrají po muži dosud neznámé totožnosti, který ve středu 28. srpna letošního roku v čase od 18:20 hodin – 19:40 hodin přijel na kole k vozidlu značky Škoda, které bylo zaparkované na parkovišti v obci Kladská u Mariánských Lázní. Následně  rozbil zadní pravé okénko a poté z automobilu odcizil kabelku s osobními doklady, klíči, bankovními kartami a mobilním telefonem. Tímto svým jednáním způsobil škodu několik tisíc korun.
 
Muž dosud neznámé totožnosti na parkoviště přijel na dámském fialovém kole. Na sobě měl evidentně jemu větší mikinu bílé barvy s černými pruhy, na hlavě kapuci, dále měl na sobě tmavší kraťasy a černé boty s bílými prvky.
 
V souvislosti s tímto případem se obracíme na veřejnost, zda někdo muže, dosud neznámé totožnosti, z kamerového záznamu pozná, aby informace o jeho totožnosti předal policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158. Jakékoliv další informace k této události je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.
 
Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

nprap. Jakub Kopřiva
18. 9. 2024

vytisknout  e-mailem