Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pátrání po pohřešovaném muži

PLZEŇ - Policisté žádají občany o pomoc při pátrání po pohřešovaném muži.  

    Policisté Policie České republiky pátrají po pohřešovaném 48letém muži z Karlovarska. Ten byl naposledy spatřen dne 9. listopadu tohoto roku, když kolem čtvrté hodiny odpoledne opustil místo svého přechodného pobytu v Plzni na ulici Toužimská. Od té doby jej nikdo neviděl, pohřešovaný o sobě nepodal žádnou informaci, v místě trvalého ani přechodného bydliště se nezdržuje a jiné místo jeho pobytu není známo.

     Pohřešovaný muž je střední postavy, vysoké 178 - 180 cm, zdánlivého stáří 50 let. Má hnědé oči, oválný obličej zúžený směrem k bradě, lemovaný hnědočernými, nakrátko střiženými rovnými vlasy. Má čelní a temenní pleš. Nosí tak zvané strniště. Na sobě měl oblečeny zimní bundu, šedé kalhoty, červenou košili a na hlavě červenou kšiltovku.

     Vzhledem k tomu, že je u pohřešovaného důvodná obava, že by se mohl pokusit spáchat sebevraždu, neboť měl v poslední době psychické problémy a před odchodem z domova zanechal dopis na rozloučenou, žádáme všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

     Bližší informace naleznete zde : http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=23371109160320. Pokud je odkaz neaktivní, osoba je již vypátrána a pátrání je odvoláno.
 
   
por. Ing. Hana Štefflová
15. listopadu 2016

vytisknout  e-mailem