Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Policejní střelec v Malajsii

Další úspěch našeho policisty na kontinentálním závodě 

V polovině října 2010 proběhl velký kontinentální závod Mistrovství Austrálie a Asie „AustralAsia 2010 s místem konání v Malajsii, městě Johor Bahru v blízkosti Singapuru. Do závodu byl rovněž nominován, jako stávající MISTR ČR v praktické střelbě IPSC, náš policista Miroslav ZAPLETAL.

Vzhledem k tomu, že se jednalo o velmi prestižní závod úrovně LEVEL IV, sešli se na soutěži profesionální střelci z téměř celého světa. Na soutěžní listině nechyběli tak ani nejlepší střelci z Ameriky, např. týmový kolega našeho policisty z reprezentačního družstva "CZ Shooting Team" Angus Hobdell.

Místní asociace praktické střelby IPSC připravila celkem 24 velmi složitých situací. I pro Miroslava to byl jeden z nejtěžších závodů, neboť závodníci museli během závodu zvládnout téměř čtyřicet pohyblivých terčů, což nebývá tak často pravidlem. Soutěžilo se po čtyři dny za tropického počasí, které je pro tuto oblast typické. Každý den se střílelo šest situací, kdy první dva dny závodu Miroslava ovlivňoval i velký časový posun a nedostatečná aklimatizace na tomto kontinentu. Všechny tyto okolnosti hodnotí sám Miroslav jako velmi cenou zkušenost, kdy si mohl ověřit své schopnosti v tak těžkých klimatických podmínkách. Během pobytu se však dostával postupně do formy a poslední dva dny závodu se cítil již skvěle. Postupně tak dohnal bodovou ztrátu z prvních dvou dnů a umístil se mezi  510 závodníky na krásném třetím místě. GRATULUJEME!


čtěte také: Střelci Teamu CZ Shooting excelovali v Malajsii (zdroj: www.czub.cz)
                  Úspěchy našich policistů (Zpravodajství Policie ČR)

por. Mgr. Lenka Burýšková
1. prosince 2010

Odkazy do noveho okna

Malajsie2

Malajsie2 

Detailní náhled

Na střelnici_Malajsie

Na střelnici_Malajsie 

Detailní náhled

S místními policisty_ Malajsie

S místními policisty_ Malajsie 

Detailní náhled

Střelnice_Malajsie

Střelnice_Malajsie 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem