Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Rallye Krkonoše Trutnov

V regionu omezí dopravu 

 

 

Od pátku 18. 6. do soboty 19. 6. 2010 se bude v Trutnově a jeho okolí konat čtvrtý ročník automobilových závodů Rallye Krkonoše Trutnov. Samotný závod začne v sobotu dopoledne v devět hodin, kdy na trať vyrazí od budovy Autostylu v Trutnově první ze závodních vozů. Po celodenním klání by se měla vozidla do Trutnova vracet po patnácté hodině.  Samotný závod by měl být ukončen vyhlášením vítězů v sobotu večer kolem devatenácté hodiny.
Řidiči se na trutnovských silnicích budou moci se závodními vozy setkávat již ve čtvrtek odpoledne, kdy se očekává příjezd prvních posádek. V pátek ráno začínají pro závodníky seznamovací jízdy v úsecích rychlostních zkoušek.
Trasa závodu bude řádně označena a celý závod bude koordinován pořadatelskou službou. Místa pro diváky budou řádně označena. V celé délce tratě dojde k dopravním omezením a objížďky budou rovněž řádně označené. Jedná se zejména o město Trutnov a obce Mladé a Staré Buky, Dolní a Horní Žďár, Voletiny, Nové Dvory, Debrné, Rybníček, Bernartice a Starý a Nový Rokytník.
V místě konání závodů bude na bezpečnost a plynulost silničního provozu dohlížet pořádková a dopravní policie.
Policie České republiky žádá všechny občany, zejména potom diváky, kteří se na rallye přijdou podívat osobně, aby dodržovali zásady bezpečnosti. Nikdo by neměl vstupovat na místa, kde je sledování závodu zakázáno. Každý z fanoušků automobilového sportu může svým ukázněným chováním předejít události, která může sportovní akci změnit v tragédii.

Čtěte také:

www.rallyetrutnov.cz

Bezpečnostní pokyny pro diváky
Objízdné trasy: trasa 1, trasa 2, trasa 3, trasa 4
Místa pro diváky: místa 1, místa 2, místa 3, místa 4

Hledáme svědky loňské nehody na Rallye Krkonoše

nprap. Udo Ertner, por. Bc. Jiří Prouza
15. 6. 2010

vytisknout  e-mailem