Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Tragická dopravní nehoda

Tábor – Hledáme svědky události. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Krátce před půl pátou hodinou ranní neděle dne 30. listopadu 2014 došlo na hlavním silničním tahu I/3, v prostoru mezi městy Sezimovo Ústí a Planá nad Lužnicí, k tragické dopravní nehodě, a to střetu osobního vozidla tovární značky Škoda Fabia vínové barvy a chodce. Ten při kolizi utrpěl vážná poranění, kterým po převozu do českobudějovické nemocnice v odpoledních hodinách téhož dne bohužel podlehl. Odborná zkouška na přítomnost alkoholu u řidiče byla negativní. Hmotná škoda na vozidle byla odhadnuta na částku 100 000 korun. Průběh, příčina a míra zavinění nehody jsou předmětem následného šetření dopravních policistů a táborských kriminalistů.    
K objektivnímu posouzení všech skutečností uvedené události žádáme případné svědky, kteří by poskytli informace jak k jízdě osobního vozidla, které jelo po hlavním silničním tahu I/3 ve směru od Sezimova Ústí na Planou nad Lužnicí, tak k výskytu a jednání chodce. Tím byl mladík (19), který byl oblečen do společenského obleku tmavé barvy a dle zjištěných informací se měl před uvedenou nehodu pohybovat po trase z centra Sezimova Ústí I., dále zřejmě ulicí Dr. E. Beneše, případně ulicí Palackého, a dále po hlavním silničním tahu I/3 mezi S. Ústím a Planou nad Lužnicí.
Uvedené informace sdělte prosím policistům na telefonním čísle 974 238 457, případně 974 238 750 či policejní lince číslo 158. Děkujeme.  
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
1. prosince 2014 
 
Odkazy do noveho okna

Místo DN - OA x chodec - SÚ - P.n.L.

Místo DN - OA x chodec - SÚ - P.n.L. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem