Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloději nezahálejí ani v novém roce

LOUNY - Vloupali se do domu v Libočanech či do prodejny na benzince. 

V sobotu odpoledne vnikl nezjištěným způsobem dosud neznámý pachatel do jednoho rodinného domu v Libočanech. Byt, ve kterém se v té době nikdo nenacházel, prohledal a nakonec odcizil finanční hotovost. Způsobenou škodu majitel vyčíslil na 15 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody, po pachateli pátrají.

Vloupání do benzinky

V pátek, před druhou hodinou ráno, se do jedné benzinové čerpací stanice v Lounech vloupal dosud neznámý pachatel. Ze stojanu za prodejním pultem odcizil cigarety různých značek a z místa utekl. Celková škoda byla předběžně vyčíslena na 26 141 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže a po zloději pátrají.

Krádež zemědělské techniky

Policisté pátrají po pachateli, který v minulých dnech vnikl na pozemek jednoho rodinného domu v Chrabercích u Loun a odtud odcizil zadní nápravu z traktoru a různé díly ze zemědělského pluhu. Dále si z vedlejšího pozemku přisvojil dvě kovové brany za traktor a jeřábovou kočku s pojezdem. Svým jednáním tak způsobil škodu za celkem 21 500 Kč. Případ policisté šetří jako trestný čin krádeže a trestný čin porušování domovní svobody.

Krádež auta

První dny nového roku přinesly nepříjemné starosti majiteli osobního automobilu VW Bora ze Žatce. Z tamní ulice Volyňských Čechů mu zaparkovaný vůz někdo odcizil. Způsobenou škodu majitel vyčíslil na 65 000 Kč. Po vozidle i pachateli policie pátrá.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 6. ledna 2014 

vytisknout  e-mailem