Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Distribuoval drogy

KROMĚŘÍŽSKO: Nyní mu hrozí až pětileté vězení. 

V pátek obvinili kroměřížští kriminalisté z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy sedmadvacetiletého muže, který od ledna roku 2012 doposud distribuoval na Bystřicku pervitin.
Kriminalisté na případu pracovali více jak rok a shromažďovali důkazy. Obviněný je poslední ze čtyř obviněných osob, které se tohoto trestného činu dopustily. Zjistili jsme, že spolupracoval s devětatřicetiletým mužem, jenž pro něj drogy vyráběl. Toho kriminalisté zadrželi už v prosinci loňského roku a skončil ve vazbě. Při domovní prohlídce u něj objevili předměty a látky potřebné pro výrobu drogy. Další dva muže, kteří taktéž pervitin vyráběli, zadrželi v lednu, pětatřicetiletý skončil ve vazbě, sedmadvacetiletý je stíhán na svobodě. Všichni se vzájemně znali a při výrobě si napomáhali.
Dvěma mužům a poslednímu obviněnému nyní hrozí až pětileté vězení. Devětatřicetiletému, který pro obviněného muže drogy vyráběl a byl již v minulosti za obdobnou trestnou činnost odsouzen, pak desetileté.
 
2. března 2015, por. Mgr. Simona Kyšnerová
Odkazy do noveho okna

domovní prohlídka

domovní prohlídka 

Detailní náhled

domovní prohlídka

domovní prohlídka 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem