Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

20. Žádost o informace - kopie dokumentu trestního spisu

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Žádost č. 20
Dne 31. května 2022 obdrželo Krajské ředitelství policie Pardubického kraje (dále jen „krajské ředitelství“) prostřednictvím datové schránky žádost žadatele o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím (dále jen „informační zákon“), v rámci které žadatel požaduje poskytnutí následující informace:
Žádám o poskytnutí anonymizované kopie dokumentu "OSZ - zaslané tr. oznámení" evidovaného ve spise spis. značka: KRPE-43216/TČ-2022-170381-MS, pod poř. č. 24.“.

Krajské ředitelství shora uvedenou žádost posoudilo a sděluje, že neshledalo důvody pro odmítnutí žádosti podle § 15 informačního zákona, a proto v souladu s § 14 odst. 5 písm. d) téhož zákona poskytuje požadované informace. V poskytované informaci byly v souladu s žádostí žadatele anonymizovány údaje, které by mohly vést k přímé či nepřímé identifikaci dotčených osob. Požadované informace jsou žadateli poskytnuty v souladu s § 4a odst. 1 a 2 informačního zákona podle obsahu žádosti v elektronické podobě ZDE.

vytisknout  e-mailem