Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Jičínsku

Žena kradla i pro svého psa 

V úterý 20. ledna měli policisté na Jičínsku plné ruce práce.
Před sedmou hodinou ranní šetřili dopravní nehodu v Sukoradech, kde třicetiletý řidič vozidla Mitsubishi L 200 dostal v lesním úseku zřejmě vlivem nepřiměřené rychlosti jízdy smyk, který nevyrovnal a následně narazil vpravo do stromu. Při nehodě došlo k lehkému zranění spolujezdce, který byl převezen na ošetření do Fakultní nemocnice v Hradci Králové.
Následně vyjeli do Jičína do Železničářské ulice, kde se během noci vloupal dosud neznámý pachatel do několika zaparkovaných vozidel.
Po poledni vyrazilo několik nepoctivých zákazníků do jednoho z obchodních domů v Jičíně na autobusovém nádraží. Kradli co se dalo. Potraviny, cukrovinky, alkohol a další zboží. V jednom případě dokonce odcizila starší žena dámský tuhý deodorant a k tomu ještě přibrala kost pro psa. K jejich smůle je ovšem odhalili pracovníci místní ostrahy, kteří vše oznámili na policii. Přivolaná hlídka nepoctivce vyřešila na místě v blokovém řízení.
Před třetí hodinou odpolední nechtěli pustit v Jičíně v ulici Kosmonautů nájemníci do bytu jeho majitelku a v Lázních Bělohradu se pro změnu přitížilo řidiči osobního vozidla, který se dotazoval malé slečny na cestu a přitom byl od pasu dolů nahý.
Po půlnoci oznámil na linku 158 host jednoho z barů v Nové Pace, že má problémy s obsluhou. Hlídka, která vyjela na místo, zjistila, že naopak má obsluha problémy s hostem, který zde má dluh a nechce ho uhradit. Nakonec se za přítomnosti policistů dohodli.

nprap. Hana Klečalová

vytisknout  e-mailem