Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Jičínsku

Policisté zjistili osobu v pátrání 

Hlídka Obvodního oddělení Kopidlno vyjela plnit úkoly do stanovené lokality. Zde při silniční kontrole zastavila třiatřicetiletého řidiče motorového vozidla, kterému byl vysloven zákaz řízení motorových vozidel. Policisté šetří tuto věc jako podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.

Policisté Obvodního oddělení Sobotka v odpoledních hodinách provedli kontrolu jednoho z ubytovacích zařízení. Zjistili, že se zde nachází muž, po kterém bylo v lednu vyhlášeno pátrání. Po domluvě s příslušným útvarem byly provedeny požadované úkony a osoba byla propuštěna.

Na policisty Obvodního oddělení Hořice se obrátili občané jedné vesnice s žádostí o pomoc. Měli strach o svoji sousedku. Ta jim v odpoledních hodinách neotvírala dům. Po prověření celé věci se všem ulevilo. Sousedka byla v pořádku, pouze  navštívila lékaře.

V Nové Pace odpoledne museli policisté v jedné restauraci zajistit mladíka, který pod vlivem alkoholu poškodil dveře na WC. Pro svoji opilost skončil na záchytce. Po probuzení bude mít jistě o čem přemýšlet.

V Jičíně policisté při silniční kontrole v podvečerních hodinách pojali podezření, že kontrolovaný řidič je pod vlivem návykové látky. Mladík ani nezapíral a provedený orientační test jim tuto domněnku potvrdil. Řidičský průkaz mu byl na místě zadržen.

Na linku 158 přijali policisté oznámení občana z Novopacka o rozbití okna zavazadlového prostoru u jeho vozidla. Škoda byla předběžně stanovena na  10.000,Kč. Zda bylo úmyslem vozidlo jen poškodit nebo něco odcizit, je předmětem dalšího šetření.

vytisknout  e-mailem