Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Královéhradecku

Předčasné žně 

Dne 24. 3. 2009 přijali policisté v Nechanicích neobvyklé hlášení. Majitel polnosti při své ranní obhlídce pole s obilím nevěřil svým očím. Na poli s pšenicí vzrostlé asi  10 centimetrů byl vysekán zhruba hektarový čtverec. Překvapený muž volal okamžitě policejní hlídku. Majitel pole vysvětloval, že neví k čemu by mohlo posekané obilí sloužit. Zemědělec přece ví, že je rostlina opatřena chemickým postřikem, a proto je zcela nevhodná na krmení.
Hospodář vyčíslil škodu na 24.000 korun.

Policisté v Novém Bydžově vyjížděli v poledních hodinách k hlášené krádeži v obchodním centru v Novém Bydžově. Žena středního věku chtěla odnést bez zaplacení ošacení v hodnotě 300 korun. Prodavačka tuto ženu zpozorovala a volala policii. Hlídka vše řešila na místě blokovou pokutou.

Ve večerních hodinách přijal operační důstojník policie v Hradci Králové na linku 158 hlášení o velice hlasité hádce. Sousedé panelového bytu v ulici Fričova v Hradci Králové slyšeli velmi hlasitou hádku manželů z vedlejšího bytu a z obavy před možnými následky volali policii. Manželský pár vysvětlil policistům, že je to pro ně normální styl komunikace, že se nic neděje a vše je v pořádku. Muži zákona upozornili hlasitý pár na rušení klidu po desáté hodině a odjeli.

Dopravně bezpečnostní akce, která proběhla včera v Chlumci nad Cidlinou, zachytila sedm neukázněných řidičů, kteří překročili povolenou rychlost v obci. Policisté vše řešili na místě blokovou pokutou.
nprap. Bronislava Škodová
25. 3. 2009

vytisknout  e-mailem