Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Královéhradecku

Přepadení, vloupání do chat, krádež v obchodě 

V pátek 6.2. 2009 v ranních hodinách přijali královéhradečtí policisté hlášení o přepadení 46leté ženy. K přepadení došlo v ulici Nerudova v Hradci Králové, kdy k ženě zezadu přistoupil neznámý muž a strhl jí kabelku z ramene. Žena měla v kabelce osobní věci a finanční hotovost. Způsobená škoda činí šest tisíc korun.

V pátek v ranních hodinách bylo přijato hlášení o vloupání do administrativní budovy stavební společnosti v ulici Pardubická v Hradci Králové. Neznámý pachatel vnikl do budovy a odcizil z kanceláře reklamní dřevěné pouzdro s plnícím perem a otvírák na dopisy. Z další kanceláře odcizil hifi věž, brusku s diamantovým kotoučem průměru 230 mm a rozbrušovačku s kotoučem průměru 250 mm. Pachatel násilím vnikl ještě do dalších kanceláří, kde již nic neodcizil. Vzniklá škoda na dveřích a odcizených věcech činí 14 tisíc korun.

V pátečních odpoledních hodinách nakupovala 46letá žena v řeznictví v ul. Hořická v Hradci Králové, kde neznámý muž využil její nepozornosti a odcizil jí z kabelky dámskou peněženku, osobní doklady a finanční hotovost. Poškozené vznikla škoda ve výši devět tisíc korun.

V sobotu 7.2. 2009 ve večerních hodinách přijali královéhradečtí policisté hlášení o vloupání do zahradních chat v ul. Na Mlejnku v Hradci Králové. Neznámý pachatel vnikl na pozemek a následně i do chaty, kde odcizil motorovou pilu, jízdní kolo, dvě vzduchovky a plynovou pistoli. Majiteli způsobil škodu ve výši 19.750 korun. Tentýž pachatel vnikl do další chaty, kde nic neodcizil, ale způsobená škoda na poškozených dveřích činí dva tisíce korun. Z poslední napadené chaty pachatel odcizil motorovou sekačku v hodnotě čtyř tisíc korun.

V neděli 8.2. 2009 byli policisté přivoláni k požáru v Ohnišťanech u Nového Bydžova. V obci Ohnišťany došlo ve středisku zemědělské firmy k požáru přibližně 1000 balíků lisované slámy k uskladnění. Vzniklá škola činí 240.000 korun.
por. Bc. Marta Trávníčková
10. 2. 2009

vytisknout  e-mailem