Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Královéhradecku

Krádeže jízdních kol 

Dne 25. 2. 2009 policisté Královéhradecka šetřili šest ukradených jízdních kol. Ve třech případech si zloděj vyhlédl sportovní kola v panelovém domu na Moravském Předměstí v Hradci Králové. I když majitelé svá kola řádně zabezpečili zamčením v prostoru kolárny domu, tak o svá kola přišli. Zloděje zlákala sportovní trekingová kola kvalitních značek. Jedno z jízdních kol pachatel odcizil přímo před obchodem. Mladá žena šla na nákup v ulici Chelčického a před prodejnou zamkla své jízdní kolo. Nemilé překvapení ji čekalo, když zjistila, že kolo ze stojanu je pryč. Další dvě zabezpečená kola byla odcizena ze stojanu před supermarketem v Hradci Králové.

Policisté v Novém Bydžově zadrželi během včerejšího dne tři příliš rychlé řidiče. Průjezd vesnicí nepovolenou rychlostí je přišel draho. Za značkou snížení rychlosti na 20 km v hodině jel řidič rychlostí přes 90 km v hodině a zaplatil blokovou pokutu ve výši 2.500 korun. Druhý řidič se řítil vesnicí taktéž v devadesátikilometrové rychlosti. Tato riskantní jízda a porušení předpisů stálo řidiče 2.500 korun. Poslední hříšník dne, a to mladá žena, která překročila povolenou rychlost jízdy o 30 km v hodině, zaplatila blokovou pokutu v hodnotě 1.000 korun.

Celostátně hledaného muže zadrželi policisté na zastávce Lipová v Hradci Králové. Celostátní pátrání pro nerespektování trestu vyhlásil po muži vsetínský soud. Královéhradečtí policisté muže eskortovali zpátky do Vsetína k místnímu soudu.
nprap. Bronislava Škodová
26. 2. 2009

vytisknout  e-mailem