Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Královéhradecku

Z potyčky s pachatelem si seniorka odnesla zranění 

Ve středu v dopoledních hodinách bylo přijato oznámení o pokusu krádeže nákupní tašky s peněženkou. Neznámý muž přistoupil zezadu ke starší ženě v ulici Pod Zámečkem v Hradec Králové a pokusil se jí vytrhnout tašku z ruky. Poškozená začala volat o pomoc a bránit se. Pachatel se zalekl a z místa utekl. Poškozené nevznikla žádná škoda, ale z potyčky s pachatelem si odnesla zlomeninu horní končetiny.

Dne 11.2.2009 královéhradečtí policisté řešili případ neoprávněného užití motorového vozidla ve  Štefánikově ulici v Hradec Králové. Neznámý pachatel zřejmě našel ztracené klíče, odemkl si vozidlo Škoda Fábia a poté s ním odjel neznámo kam. Poškozené svým jednáním způsobil škodu ve výši 150 tisíc korun.

V dopoledních hodinách přijali královéhradečtí policisté oznámení o krádeži věcí z vozidla v obci Měník. Neznámý pachatel vnikl do vozidla okénkem u spolujezdce a odcizil dvě úhlové brusky, akušroubovák, příklepovou vrtačku a tři diamantové kotouče. Způsobená škoda byla vyčíslena na 16 tisíc korun.

Ve středu v nočních hodinách bylo oznámeno, že v Medkově ulici v  Hradec Králové došlo k pádu člověka ze čtvrtého patra panelového domu. Šetření ukázalo, že muž  s přáteli konzumoval alkoholické nápoje a šel  kouřit na balkon.  Vlastní neopatrností přepadl před zábradlí a dopadl na travnatý pás před domem. V současné době je hospitalizován v královéhradecké nemocnici s těžkým zraněním.
por. Bc. Marta Trávníčková
12.2.2009

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem