Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Královéhradecku

Partnerské neshody 

Dne 4. 3. 2009 Královéhradečtí policisté šetřili převážně partnerské neshody. V ulici Hradecká v Hradci Králové si mladá žena pozvala muže na návštěvu. Když ho požádala, aby odešel, tak došlo k hádce. Žena volala na linku 158 a žádala o pomoc dostat již nechtěnou návštěvu z bytu. K místu přijely dvě policejní hlídky. Muž po krátké domluvě z bytu odešel.

Další žádost o pomoc volala na linku 158 starší žena. Ve večerních hodinách v ulici Střelecká se nepohodla se svým manželem. Pro policisty z obvodního oddělení v Hradci Králové je to již známá cesta. Starší manželský pár se po domluvě a krátké diskusi o problémech v soužití vždy v klidu rozloučí s policejní hlídkou.

Neobvyklé hlášení přijal operační důstojník na linku 158. V poledních hodinách v Hradci Králové ve společnosti , která likviduje vraky aut, si zaměstnanec všiml neobvyklého předmětu. Duchapřítomně zavolal na policii. Šlo o historickou vojenskou nášlapnou minu. Přivolaný pyrotechnik zjistil, že jde o cvičnou munici. Tento nepříjemný nález odborník odvezl k likvidaci.

Dále se Královéhradečtí muži zákona zabývali běžnou činností. Dohledem nad dodržováním silničního provozu, přestupkovému šetření a šetření trestných činů.
nprap. Bronislava Škodová
5. 3. 2009

vytisknout  e-mailem