Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Královéhradecku

Půlnoční jízda opilého mladíka 

Ve večerních hodinách 29. ledna oznámila mladá žena na linku 158, že se nemůže dostat do bytu a má vážnou obavu o zdraví a život přítele, který by měl být uvnitř. K uzamčenému bytu na Slezském předměstí v Hradci Králové byla přivolána policejní hlídka a hasičský záchranný sbor. Hasičům se podařilo uzamčený byt otevřít bez poškození dveří. Muž tak tvrdě spal, že ho neprobudila ani přítomnost policejní hlídky. Probuzení pro něj bylo velkým překvapením.

Půlnoční jízda opilého mladíka skončila nárazem do prosklené zastávky městské hromadné dopravy na ulici Petra Jilemnického v Hradci Králové. Řidič z místa nehody ujel. Pátráním královéhradeckých policistů se podařilo mladíka dostihnout. Ten se podrobil dechové zkoušce, která naměřila 1,06 promile alkoholu v dechu. Vzniklá škoda na zastávce MHD se pohybuje kolem 80.000 korun.

Královéhradečtí policisté včera vyjížděli k závažnému trestnému činu loupežného přepadení u nákupního centra Hvězda v Hradci Králové. Více informací naleznete na: Lupič stále pokračuje

Dále Královéhradečtí policisté šetřili drobné přestupky v dopravě, které se týkaly nesprávného parkování, vjezdu do pěší zóny bez povolení, tyto přestupky byly většinou řešeny na místě.

Statistické údaje za Královéhradecký kraj naleznete: http://www.policie.cz/soubor/statistiky-01-2009-statistiky-prehled-vusc-xls.aspx

vytisknout  e-mailem