Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Královéhradecku

Zloděje zajímala finanční hotovost 

Dne 26.5. 2009 ráno přijali královéhradečtí policisté hlášení o krádeži pánských bot z čekárny praktického lékaře ve Smiřicích. Okradený muž své boty zanechal před ordinací a po vyšetření své boty již nenašel. Zloděj svým jednáním způsobil škodu ve výši 2.000 korun.
 
Dopoledne řešili královéhradečtí policisté krádež peněženek s finanční hotovostí v ulici Skupova, Hradec Králové. Neznámý pachatel využil situace, vešel do domu a z odemčené šatny odcizil dvě peněženky s finanční hotovostí a osobními doklady. Způsobená škoda byla vyčíslena na 1.000 korun.
 
Další případ krádeže řešili policisté v dopoledních hodinách v Chlumci nad Cidlinou. Neznámý pachatel vnikl do bytu a ze sekretáře v obývacím pokoji odcizil finanční hotovost. Celková škoda se pohybuje kolem 17.000 korun.
 
Poslední krádeží, tentokrát jízdního kola, se královéhradečtí policisté zabývali v poledne v ulici Collinova, Hradec Králové. Nešťastný muž nahlásil, že své kolo řádně uzamkl do stojanu v kolárně. Když se ke svému kolu vrátil, už tam nebylo. Pachatel svým jednáním způsobil škodu téměř 14.000 korun.
 
Odpoledne řešili policisté na Královéhradecku dopravní nehodu. Řidič Škody Octavia nedodržel bezpečnou vzdálenost v koloně a zezadu narazil do motocyklu Suzuki. Motocykl následně narazil do vozidla Kia Ceed, které stálo před ním. Při nehodě byl řidič motocyklu lehce zraněn. Na místě byla u všech zúčastněných provedena dechová zkouška, která vyloučila požití alkoholu před jízdou. Celková škoda na vozidlech a motocyklu byla stanovena na 95.000 korun.
por. Bc. Marta Trávníčková
27.5.2009
 

vytisknout  e-mailem