Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Náchodsku

Poklopy z kanálu zmizely 

Během prvního srpnového pondělka 2. srpna 2010 zaevidovali náchodští policisté celkem 12 nových spisů, z tohoto počtu bylo 6 trestných činů a 6 přestupků.
 
Na bezplatnou linku tísňového volání 158 se v průběhu středy dovolalo celkem 43 občanů. Méně než polovina telefonátů, tedy 14, vyhodnotili policisté jako volání využitelná a dále se jimi zabývali, ostatních 29 telefonátů se netýkalo policejní práce.
 
Zatím neznámý vandal navštívil balkón bytového domu v Hronově. Sprejem na přízemním balkóně nastříkal čtyři nečitelné znaky a majiteli tak způsobil škodu předběžně odhadovanou na 4.500 korun.
 
Dosud nezjištěný zloděj řádil v bytě panelového domu v Náchodě na sídlišti. Během pondělí mezi 12:00 a 13:30 hodin vypáčil vstupní dveře do bytu, vnikl dovnitř a odcizil finanční hotovost. Ukradl peníze v naší i cizí měně, odcizením financí a poškozením dveří majiteli způsobil škodu téměř 40.000 korun.
 
Autorádio značky Sencor ukradl z neděle na pondělí zatím neznámý zloděj. U zaparkovaného osobního vozidla Toyota v Jaroměři Na Karlově nejprve rozbil přední boční okno, vlezl dovnitř vozu a kradl. Napáchal tak škodu za více než 3.000 korun.
 
Prý přišel vrátit vyrovnání za elektřinu, ale nakonec se z něj vyklubal podvodník a zloděj. (Viz článek)
 
Devět kanálových poklopů zmizelo během nočních hodin z neděle na pondělí z objektu bývalého jaroměřského podniku. Způsobená škoda se pohybuje okolo 27.000 korun.
 
Celkem 26.000 korun dluží otec z Náchodska na své dítě. Ač mu soud pravomocně nařídil pravidelně ke každému 5. v měsíci zasílat alimenty k rukám matky, nečiní to a policisté ho podezřívají z trestného činu zanedbání povinné výživy ve zkráceném přípravném řízení.
 
 
Dopravní policisté včera vyjížděli dokumentovat tři dopravní nehody. (Viz článek)
 
nprap. Jana Pecoldová
3. 8. 2010

vytisknout  e-mailem