Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Náchodsku

Přímo před domem zmizel přívěs 

Ve čtvrtek 5. srpna 2010 policisté náchodského regionu zaevidovali 14 nových spisů. Začali se zabývat 6 novými trestnými činy a vyjížděli prošetřovat 7 nových přestupků. Jeden spis se týkal jiné záležitosti.
 
Během čtvrtečních 24 hodin se na linku tísňového volání obrátilo 40 volajících. Z tohoto počtu se policisté věnovali 21 oznámením, které vyhodnotili jako předmětné pro policejní práci. Zbývajících 19 volání zařadili mezi telefonáty nevyužitelné.
 
Cigarety různých značek si odnesl zatím neznámý zloděj z jedné restaurace na Hronovsku. Nejprve odstranil lišty skleněné výplně na zadních dveřích, vysadil sklo a vzniklým otvorem odemkl klíčem, který byl zevnitř dveří v zámku. Prohledal vnitřní prostory a z výčepu ukradl již zmíněné cigarety v hodnotě 6.000 korun. Policisté po zloději stále pátrají.
 
Zloděj v Jaroměři při cestě za lupem musel nejprve rozplést pletivo u oplocení. Pak v noci ze středy na čtvrtek vnikl na dvorek u domu a ukradl dětský motocykl značky Dirtbike černé barvy. Napáchal tak škodu za téměř 14.000 korun.
 
Majitelna Novoměstsku nechal stát svůj dvouosý přívěs na přepravu osobních vozidel VAPP před domem a řádně zajištěn zámkem u spojovacího zařízení. Ale ani to nezabránilo zloději se v noci ze středy na čtvrtek přívěsu zmocnit. Policisté ihned po nahlášení krádeže začali po přívěsu pátrat.
 
Podnapilého muže ve věku 55let, který ležel bezvládně na chodníku a částečně i na vozovce a svým jednáním ohrožoval svůj život a zdraví, broumovští policisté odvezli do protialkoholní stanice.
 
Dopravní policisté včera zaevidovali celkem tři hlášené dopravní nehody. K nehodám vyjížděli na Broumovsko, do Náchoda a do Horní Radechové. Jedna osoba při nehodě utrpěla lehké zranění. Celková vzniklá škoda je odhadována na 78.000 korun.(Viz článek)
 
nprap. Jana Pecoldová
6. 8. 2010
 
 

vytisknout  e-mailem