Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Náchodsku

Pondělí – den bez hlášených dopravních nehod 

Pondělí 19. července 2010 přineslo policistům náchodského regionu 12 nových spisů. Policisté začali vyšetřovat 5 nových trestných činů a 5 nových přestupků.
 
Během pondělních 24 hodin se na linku tísňového volání obrátilo 26 volajících. Z tohoto počtu se policisté věnovali 16 oznámením, které vyhodnotili jako předmětné pro policejní práci. Zbývajících 10 volání zařadili mezi telefonáty nevyužitelné.
 
Trestná činnost pachatelů souvisela jak s majetkovou oblastí, tak se týkala i vzájemných lidských vztahů. Policejní hlídky vyjížděly ke krádežím a vloupáním.
 
Naftu zdarma si chtěl opatřit zatím neznámý zloděj na Jaroměřsku. Policisté po pachateli pátrají. (viz článek)
 
Muž z Náchodska volně odložil přes lavičku u rekreační chaty bundu. V té měl klíče od osobního vozidla, peněženku s doklady, finanční hotovost a platební karty. Bunda během chvíle zmizela. (viz článek)
 
Tatínek z Jaroměřska je podezřelý ze zanedbání povinné výživy. Okresní soud v Náchodě mu sice pravomocně nařídil posílat na své dítě k rukám matky pravidelně částku splatnou do každého 15. dne v měsíci. Tuto povinnost si však neplní a peníze na dítě neposílá. Do současné doby na alimentech dluží částku větší než 50.000 korun. Ve zkráceném přípravném řízení teď muži hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.
 
Dopravní policisté v pondělí 19. července 2010 nemuseli vyjíždět k žádné hlášené dopravní nehodě. O to více mohli dohlížet nad silničním provozem.
 
nprap. Jana Pecoldová
20. 7. 2010

vytisknout  e-mailem