Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Náchodsku

Ve čtvrtek 17. 12. 2009 policisté náchodského regionu zaevidovali 13 nových spisů. Začali se zabývat 4 novými trestnými činy a vyjížděli prošetřovat 7 přestupků. Dva spisy se týkaly jiných záležitosti než trestních.
 
Policisté náchodského regionu se v čase předvánočním zabývali krádežemi, z toho několik starších také úspěšně objasnili. Na silnicích, v celém regionu už pokrytých sněhem, byl vcelku klid. Dopravní policisté vyjížděli pouze k jediné nahlášené dopravní nehodě se zraněním. Nehodu nahlásil městský úřad v Jaroměři, jehož pracovníci zjistili, že někdo na veřejném parkovišti patřícím městu poškodil lampu. V noci ze středy na čtvrtek dosud nezjištěný řidič dostal se svým vozidlem na zasněženém povrchu parkoviště zřejmě smyk a narazil do krytu lampy veřejného osvětlení. Řidič pak z místa nehody bez ohlášení ujel. Na lampě vznikla škoda 15.000 korun. Nehodu policisté vyšetřují.
 
Náchodská hlídka vyjížděla do jedné místní základní školy, dosud nezjištěný poberta odcizil krátce po osmé hodině ráno látkovou kabelku s mobilním telefonem, dvěma cestovními pasy a dvěma sty korunami. Policisté případ vyšetřují jako přestupek proti majetku.
 
K obdobnému případu vyráželi i policisté z Hronova. Tam zloděj řádil pro změnu na jedné ze středních škol. Vloudil se do neuzamčené kanceláře a sebral z mobilní telefon a flash disk, obojí v hodnotě čtyř tisíc korun. Také tento případ policisté vyšetřují jako přestupek proti majetku.
 
Hlášení o dalším zmizelém mobilním telefonu přišlo do třetice z jedné náchodské prodejny. Odpoledne o půl páté se někdo vloudil za prodejní pult prodejny s elektronikou a odcizil tam volně doložený mobilní telefon Samsung na dvě SIM karty v hodnotě třech tisíc korun.
 
O další čtvrtečních případech si čtěte v následujících článcích:
Místo zboží kameny
Taška nalákala zloděje  
Vykrádal nápojové automaty
 
por. Bc. Eva Prachařová
18. 12. 2009

vytisknout  e-mailem