Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Náchodsku

Další krádeže kol 

Ve čtvrtek 3. 9. 2009 policisté náchodského regionu zaevidovali 22 nových spisů. Začali se zabývat 10 novými trestnými činy a vyjížděli prošetřovat 11 přestupků. Jeden spis se týkal netrestní záležitosti.

 

Během čtvrtka se na linku tísňového volání 158 obrátilo celkem 40 volajících.  Téměř polovina volajících se dovolala na správné číslo a policisté se jejich podněty zabývali, zbývajících 22 telefonátů bylo mimo působnost policie.

 

Přestupky, které policisté ve čtvrtek řešili, se týkaly nejen drobných majetkových deliktů nebo dopravy, ale i občanského soužití. Trestné činnost se týkala jak majetku, tak i jiných oblastí. 

 

Zloděj kol řádil tentokrát v panelových domech na sídlišti v Novém Městě nad Metují. Jedno horské jízdní kolo bylo odcizeno z uzamčené kolárny. Zatím neznámý pachatel se do kolárny dostal po rozlomení vložky zámku. Druhé silniční kolo bylo ukradeno z uzamčené sklepní kóje.

 

Policisté v Polici nad Metují včera zaevidovali případ krádeže čtyř selat. Pachatel si do budovy pro selátka o hmotnosti cca 25 kilogramů vlezl větracím oknem, pak už si boční dveře otevřel zevnitř.

 

Náchodští muži zákona od čtvrtka 3. 9. 2009 prošetřují krádež peněženky s osobními doklady, platební kartou a finanční hotovostí. Okradená žena měla kabelku i s peněženku volně položenou na pracovním stole v zaměstnání.

 

Dopravní policie ve čtvrtek zaznamenala čtyři dopravní nehody. Z toho jedna dopravní nehoda byla s lehkým zraněním.

 

nprap. Jana Pecoldová

4. 9. 2009

 

vytisknout  e-mailem