Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Náchodsku

Ukradená peněženka z auta  

Během středy 2. prosincového dne policisté náchodského regionu zpracovali 21 nových spisů, z toho 4 spisy se týkaly nových trestných činů a 15 spisy nových přestupků. Dva spisy se týkaly jiných záležitostí než trestních.

 

Na linku tísňového volání 158 se  ve středu obrátilo 36 občanů. Celkem 21 volání policisté tísňové linky vyhodnotili jako telefonáty zbytečné. Ostatních 15 volání mělo souvislost s prací policie a policisté se telefonáty dále zabývali.

 

Z množství trestných činů policisté řešili nejen majetkové delikty, ale trestné činy násilného nebo hospodářského charakteru.

 

Šatnový zloděj zase zaútočil. Ve středu 2. 12. 2009 se vloupal do šatny sportovců a kradl, co mu přišlo pod ruku -  bundy, peněženku, doklady! (viz článek)

 

Červenokostelečtí policisté prošetřují vloupání do autodílny. Neznámý pachatel vnikl po vypáčení zadních dveří do autodílny a ukradl aku vrtačku s příslušenstvím, diagnostickou kabeláž a notebook. Majiteli tak způsobil škodu za více než 10.000 korun.

 

Stavební nářadí odcizil zloděj v Jaroměři. Vnikl do budovy, kde probíhají stavební práce a odcizil zde vibrační pěch (desku), příklepovou vrtačku a různé jiné elektronářadí. Způsobil tak škodu za 145.000 korun.

 

Jen na chvíli si mladá žena v Jaroměři odskočila od svého vozu a zloděj jí odtud odcizil koženou peněženku s doklady, dvěma platebními kartami a finanční hotovostí. Auto není trezor! Nenechávejte na sedadlech ani odkládacích plochách vozidla žádné věci, zejména kabelky, peněženky, mobilní telefony nebo notebooky. V případě, že dojde k vloupání do vozidla, volejte Policii České republiky na linku 158 nebo zajděte na nejbližší policejní služebnu.

 

Dopravní policisté vyjížděli včera ke třem hlášeným dopravním nehodám. Dvě nehody se neobešly bez zranění. (viz článek)

 

nprap. Jana Pecoldová

3. 12. 2009

 

vytisknout  e-mailem