Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Náchodsku

Výběr z událostí v regionu 

Během středy 25. srpna 2010 přibylo policistům náchodského regionu celkem 15 nových spisů, z tohoto počtu bylo 8 trestných činů a 4 přestupky. Tři spisy se týkaly jiných záležitostí.
 
Na bezplatnou linku tísňového volání 158 se v průběhu včerejšího dne dovolalo celkem 19 občanů. Více než polovina telefonátů, tedy 12, vyhodnotili policisté jako volání využitelná a dále se jimi zabývali, ostatních 7 telefonátů se netýkalo policejní práce.
 
Zatím, co se majitelé domku na Červenokostelecku rekreovali, neznámý pachatel se jim vloupal do obydlí a kradl. Odnesl si příruční trezor s finanční hotovostí. Po pachateli policisté nadále pátrají.
 
Zatím neznámý pachatel vnikl po zavírací době zadním vchodem do restaurace na Náchodsku. Nejprve rozbil skleněnou výplň dveří, prostorem ve dveřích vstoupil do restaurace a z místnosti kuchyně odcizil manažérský kufr s finanční hotovostí a stravenkami společnosti Ticket, Gastro a Cheque Dejener.
 
Zloděj přišel po úředních hodinách na obecní úřad na Policku. Chtěl odcizit počítač s LCD monitorem. Věci si sice vynesl z kanceláře a položil na chodbu budovy na zem, ale z budovy utekl. Byl totiž vyrušen starostou obce.
 
Hned do tří vozidel na Českoskalicku vnikl neznámý zloděj. Po rozbití oken u spolujezdce ukradl autorádia. Policisté se po oznámení případu dali ihned do pátrání.
 
Policisté náchodského regionu včera vyjížděli ke třem hlášeným dopravním nehodám. Dvě z nich zadokumentovali policisté z dopravního inspektorátu a střet vozidla se zvěří řešili policisté z Obvodního oddělení policie Červený Kostelec. Při nehodě se jedna osoba lehce zranila. Nikdo z řidičů před jízdou nepožil alkoholické nápoje. Celková hmotná škoda byla předběžně vyčíslena 41.000 korun.
 
nprap. Jana Pecoldová
26. 8. 2010

vytisknout  e-mailem