Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Rychnovsku

Krádeže, jedna dopravní nehoda  

Během středy 17. února 2010 zaznamenali policisté na Rychnovsku 5 nově spáchaných přečinů, 8 přestupků a založili 22 nových čísel jednacích.
V průběhu uplynulého dne přijali  oznámení o pěti nově spáchaných trestných činech, které zadokumentovali a provedli k nim prvotní šetření. Zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání přečinu krádeže, krádeže vloupáním, neoprávněného zásahu do práv k domu a ohrožení pod vlivem návykové látky.
Krádež autobaterií
Vloupání do neobývaného domu
 
V průběhu středeční čtyřiadvacítky rychnovští policisté zaevidovali 8 přestupků. Na úseku dopravy byly opět zaznamenány stejně se opakující přestupky. Někteří řidiči opět cestovali bez zapnutého bezpečnostního pásu, další neměli potřebu respektovat dopravní značení.
V oblasti majetkových přestupků řešili policisté na Dobrušsku poškození okenní sítě a poškození okna u rodinného domu. Ve středu se  muži zákona v Kostelci nad Orlicí zabývali přestupkem proti občanskému soužití – šlo o  spor mezi bývalými manželi, kdy si dělají různé naschvály. V oblasti přestupků proti veřejnému pořádku byli rychnovští policisté včera odpoledne voláni k silně podnapilému muži, který ležel na autobusovém nádraží na zemi.
 
Skupina dopravních nehod během středy vyjížděla k jedné dopravní nehodě, při které došlo k lehkému zranění. Škoda při této dopravní nehodě byla vyčíslena na 100 korun.
I tento den muži zákona z dopravní i pořádkové policie věnovali zvýšenou pozornost dohledu na bezpečnost a plynulost v silničním provozu.

Operační důstojníci přijali na  tísňovou  linku 158 za středečních čtyřiadvacet  hodin 27 telefonátů, 10 z nich bylo využito a zbývajících 17 nesouviselo s prací PČR.
Policisté z Obvodního oddělení v Rychnově nad Kněžnou po jednom oznámení na linku 158 vyjížděli k rozepři mezi sousedy, věc byla po příjezdu hlídky policie na místě vyřešena domluvou.
 
nprap. Pavel Vymetálek
18. února 2010

vytisknout  e-mailem