Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Rychnovsku

Krádeže, řídil i přes zákaz  

Během středy 13. prosince 2010 zaznamenali policisté na Rychnovsku 6 nově spáchaných trestných činů, 17 přestupků a založili 14 nových čísel jednacích.
V průběhu druhé lednové středy nového roku přijali rychnovští policisté oznámení o šesti nově spáchaných trestných činech, která zadokumentovali a provedli k nim prvotní šetření. Policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání trestných činů krádeže, zanedbání povinné výživy, maření výkonu úředního rozhodnutí, podvodu a poškozování cizí věci.
Řídil, i když má zákaz
Zimní návštěva letního tábora
Návštěva trafiky
 
V průběhu středeční čtyřiadvacítky rychnovští policisté zaevidovali 17 přestupků, většinu z nich na úseku dopravy.  Mimo jednoho přestupku na úseku dopravy byly všechny přestupky zaznamenány v Kvasinách, kde i přes opakované kontroly policejních hlídek řidiči nerespektují dopravní značení.
Během středeční služby policisté zadokumentovali i tři přestupky proti majetku. V Opočně přišla o svůj mobilní telefon mladá dívka. V Dobrušce přišel přes noc majitel o plastovou popelnici. Policisté z Obvodního oddělení v Rychnově nad Kněžnou řešili krádež dvou dubů v lese u Lukavice.
Přestupek proti občanskému soužití zadokumentovali policisté v Rychnově nad Kněžnou, jednalo se o výměnu zámků u dveří společného bytu.
 
Skupina dopravních nehod nevyjížděla ve středu k žádné dopravní nehodě. I tento den muži zákona z dopravní i pořádkové policie věnovali zvýšenou pozornost dohledu na bezpečnost a plynulost v silničním provozu.

Operační důstojníci přijali na  tísňovou  linku 158 za středečních čtyřiadvacet hodin 29 telefonátů,11 z nich bylo využito a zbývajících 18 nesouviselo s prací PČR. Důsledky neobvyklých přívalů sněhu se projevily i na středečních telefonátech.
por. Mgr. Alena Kacálková
14. ledna 2010

vytisknout  e-mailem