Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Rychnovsku

Poměrně klidná služba 

Během úterý 29. června 2010 zaznamenali policisté na Rychnovsku  2 nově spáchané přečiny,  9 přestupků a založili 10 nových čísel jednacích.
V průběhu uplynulého dne přijali rychnovští policisté oznámení o dvou  nově spáchaných přečinech,  která zadokumentovali a provedli k nim prvotní šetření. Policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci a zpronevěry.

V průběhu úterní čtyřiadvacítky rychnovští policisté zaevidovali  9 přestupků, některé z nich na úseku dopravy. Důvodem bylo nepoužití bezpečnostních pásů během jízdy, nepředložení potřebných dokladů a nedodržení povolené rychlosti.
Muži zákona zaevidovali i přestupky proti majetku. Krádež dvou květináčů z pavlače domu oznámil muž na rychnovské obvodní oddělení. Někteří zloději se nebojí krást ani na hřbitově. Z jedné hrobky na Dobrušsku vandal odcizil dvě prosklené lampičky. Policisté z kosteleckého obvodního oddělení šetřili rozbití skleněné výplně vstupních dveří jednoho z bydlících v doudlebském družstevním domě.
Během služby byl zadokumentován i jeden přestupek proti občanskému soužití.

Skupina dopravních nehod vyjížděla během úterý ke dvěma dopravním nehodám, při kterých byl lehce zraněn cyklista. Škoda obou dopravních nehod byla odhadnuta na 101.000 korun. I tento den muži zákona z dopravní i pořádkové policie věnovali zvýšenou pozornost dohledu na bezpečnost a plynulost v silničním provozu.

Operační důstojníci přijali na  tísňovou  linku 158 za úterních čtyřiadvacet hodin 27 telefonátů, 8 z nich bylo využito a zbývajících 19 nesouviselo s prací PČR.
por. Mgr. Alena Kacálková
30. června 2010
 

vytisknout  e-mailem