Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Rychnovsku

V kurzu stále měď 

Během středy 3. března 2010 zaznamenali policisté na Rychnovsku  4 nově spáchané přečiny,  6 přestupků a založili 7 nových čísel jednacích.
V průběhu uplynulého dne přijali rychnovští policisté oznámení o  čtyřech nově spáchaných přečinech,  která zadokumentovali a provedli k nim prvotní šetření. Policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání přečinu krádeže, podvodu a poškozování cizí věci.
Na sjezdovku lyžovat nešel
Krádeže mědi neustávají

V průběhu středeční čtyřiadvacítky rychnovští policisté zaevidovali 6 přestupků. Dva z nich policisté šetřili na úseku dopravy. Podnětem k jejich zadokumentování byl nevyhovující technický stav vozidla a nevydařené couvání.
Během služby muži zákona zaevidovali i přestupky proti majetku. Kromě ukradeného mobilu v Rychnově nad Kněžnou šetřili policisté Obvodního oddělení Týniště nad Orlicí i krádež fotoaparátu, který zloděj ukradl v nestřeženém okamžiku z místní mateřské školy.
Během středy přibyly i dva přestupky proti občanskému soužití. Kostelečtí policisté zaevidovali fyzickou potyčku mezi dvěma příbuznými ženami; jedna z nich přitom do Drägeru nadýchala 1,90 promile alkoholu. Ve druhém případě rychnovští policisté zadokumentovali oznámení muže, kterého fyzicky napadl doposud neznámý pachatel.

Skupina dopravních nehod vyjížděla během středy ke dvěma dopravním nehodám, při kterých naštěstí nebyl nikdo zraněn. Škoda obou nehod byla odhadnuta na 85.000 korun.
I tento den muži zákona z dopravní i pořádkové policie věnovali zvýšenou pozornost dohledu na bezpečnost a plynulost v silničním provozu.

Operační důstojníci přijali na  tísňovou  linku 158  za středečních čtyřiadvacet  hodin 28 telefonátů, 10 z nich bylo využito a zbývajících 18 nesouviselo s prací PČR.
por. Mgr. Alena Kacalková
4. března 2010

vytisknout  e-mailem