Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Rychnovsku

Vloupání do vozidla, dopravní nehody, sníh na cestách  

Během čtvrtku 28. ledna 2010 zaznamenali policisté na Rychnovsku 3 nově spáchané přečiny, 9 přestupků a založili 21 nových čísel jednacích.
V průběhu čtvrtého lednového čtvrtku tohoto roku přijali rychnovští policisté oznámení o třech nově spáchaných přečinech, která zadokumentovali a provedli k nim prvotní šetření. Policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání přečinů krádeže vloupáním, poškozování cizí věci a přechovávání omamné a psychotropní látky.
Pachatel se dopustil dvou přečinů

V průběhu čtvrteční čtyřiadvacítky rychnovští policisté zaevidovali devět přestupků.
Kromě dopravních přestupků, kterých byla většina, zadokumentovali sloužící muži zákona i přestupky proti majetku. Krádež dvou měděných okapů šetří policisté z Obvodního oddělení v Dobrušce. Policisté Obvodního oddělení v Kostelci nad Orlicí vyšetřují krádež přívěsného vozíku, ke které došlo ve středu v Borovnici. Během čtvrteční služby byl zadokumentován i jeden přestupek proti občanskému soužití, při kterém došlo ve Vamberku k fyzickému napadení mezi příbuznými.
 
Skupina dopravních nehod vyjížděla ve čtvrtek ke třem dopravním nehodám, při kterých došlo ke třem lehkým zraněním. Celková škoda je odhadnuta na 51 tisíc korun.
Dvě včerejší dopravní nehody

I tento den muži zákona z dopravní i pořádkové policie věnovali zvýšenou pozornost dohledu na bezpečnost a plynulost v silničním provozu.

Operační důstojníci přijali na  tísňovou  linku 158 za čtvrtečních čtyřiadvacet hodin 33 telefonátů, 12 z nich bylo využito a zbývajících 21 nesouviselo s prací PČR. Silný vítr a husté sněžení se projevil i na včerejší službě rychnovských operačních důstojníků. Mnoho telefonátů mělo právě co dělat s povětrnostními a dopravními podmínkami na Rychnovsku.
nprap. Pavel Vymetálek
29. ledna 2010

vytisknout  e-mailem