Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Rychnovsku

První únorový den bez trestného činu 

Během pondělí 1. února 2010 nezaznamenali policisté na Rychnovsku  žádný nově spáchaný trestný čin. Zaevidovali pouze 4 přestupky a založili 15 nových čísel jednacích.

V průběhu pondělní čtyřiadvacítky rychnovští policisté zaevidovali 4 přestupky. Tři z nich byly zadokumentovány jako přestupky proti majetku. Jeden z oznamovatelů v Rychnově nad Kněžnou přišel o svůj mobilní telefon, který měl schovaný v kapse saka, odloženého na židli jednoho kulturního zařízení. Druhý muž z Dobrušky ztratil na jednom místním úřadě své klíče. Policisté z Opočna zaevidovali podvodné jednání přes internet, kdy zákazník po zaplacení převodem doposud neobdržel své objednané zboží za téměř dva tisíce korun. Muži zákona ze stejného obvodního oddělení šetřili i přestupek proti občanskému soužití – zřejmě schválně či v žertu tam v místním školském zařízení neznámý pachatel schoval nebo přemístil zimní boty

Skupina dopravních nehod vyjížděla v pondělí k jediné dopravní nehodě, při které naštěstí nebyl nikdo zraněn. Škoda této nehody byla vyčíslena na 5.500 korun. I tento den muži zákona z dopravní i pořádkové policie věnovali zvýšenou pozornost dohledu na bezpečnost a plynulost v silničním provozu.

Operační důstojníci přijali na  tísňovou  linku 158  za pondělních čtyřiadvacet hodin 14 telefonátů, 6 z nich bylo využito a zbývajících 8 nesouviselo s prací PČR.
por. Mgr. Alena Kacálková
2.února 2010

vytisknout  e-mailem