Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Rychnovsku

Majetková trestná činnost 

Během čtvrtku 7. prosince 2010 zaznamenali policisté na Rychnovsku  5 nově spáchaných trestných činů, 6 přestupků a založili 13 nových čísel jednacích.
V průběhu prvního lednového čtvrtku nového roku přijali rychnovští policisté oznámení o pěti nově spáchaných trestných činech, která zadokumentovali a provedli k nim prvotní šetření. Policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání trestných činů krádeže,  maření výkonu úředního rozhodnutí a zanedbání povinné výživy.
Vloupání v Rychnově nad Kněžnou
Vloupání do vozidla

V průběhu čtvrteční čtyřiadvacítky rychnovští policisté zaevidovali rovněž 6 přestupků,  většinu z nich na úseku dopravy. Přestupky řidičů se opakují, čtvrteční přestupci nebyli za jízdy připoutání bezpečnostními pásy, nepředložili doklady potřebné k řízení a provozu vozidla a nerespektovali dopravní značení.
Policisté Obvodního oddělení Dobruška zaevidovali i přestupek proti majetku – předmětem krádeže se opět stal mobilní telefon.
Přestupek proti občanskému soužití zadokumentovali jejich kolegové z Obvodního oddělení Rychnov nad Kněžnou. Podnětem pro zápis byly slovní urážky jedné ženy vůči druhé.

Skupina dopravních nehod vyjížděla ve čtvrtek k jediné dopravní nehodě, při které naštěstí nebyl nikdo zraněn. I tento den muži zákona z dopravní i pořádkové policie věnovali zvýšenou pozornost dohledu na bezpečnost a plynulost v silničním provozu. Policisté se během své služby zaměřili i na horské oblasti, do nichž v zimní sezóně míří větší počet řidičů.

Operační důstojníci přijali na  tísňovou  linku 158  za čtvrtečních čtyřiadvacet hodin 21 telefonátů, 7 z nich bylo využito a zbývajících 14 nesouviselo s prací PČR. 
por. Mgr. Alena Kacálková
8. ledna 2010
 

vytisknout  e-mailem