Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Rychnovsku

Den otevřených dveří  

Během úterý 22. června 2010 zaznamenali policisté na Rychnovsku  1 nově spáchaný přečin,  7 přestupků a založili 25 nových čísel jednacích.
V průběhu uplynulého dne přijali rychnovští policisté oznámení o jediném  nově spáchaném přečinu,  který zadokumentovali a provedli k němu prvotní šetření. Policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věc.
Poškození prodejních automatů

V průběhu úterní čtyřiadvacítky rychnovští policisté zaevidovali  7 přestupků, některé z nich na úseku dopravy. Důvodem bylo nepoužití bezpečnostních pásů během jízdy a nevyhovující technický stav vozidla.
Během úterní služby muži zákona zaevidovali jediný přestupek proti majetku. Krádež registrační značky vozidla oznámil muž na rychnovské obvodní oddělení.
Na schválnosti souseda si stěžoval muž na opočenském obvodní oddělení, policisté incident šetří jako přestupek proti občanskému soužití. Během dne policisté na Rychnovsku zadokumentovali ještě další tři.

Skupina dopravních nehod nevyjížděla během úterý k žádné dopravní  nehodě. I tento den muži zákona z dopravní i pořádkové policie věnovali zvýšenou pozornost dohledu na bezpečnost a plynulost v silničním provozu.

Operační důstojníci přijali na  tísňovou  linku 158 za úterních čtyřiadvacet hodin 25 telefonátů, 8 z nich bylo využito a zbývajících 17 nesouviselo s prací PČR. I operační středisko bylo jedním z pracovišť, které tento den navštívily stovky dětí i dospělých v rámci Dne otevřených dveří.
Více o akci i na stránkách Rychnovského deníku.
por. Mgr. Alena Kacálková
23.června 2010
 

vytisknout  e-mailem