Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Rychnovsku

Majetková trestná činnost 

Během čtvrtku 12. listopadu 2009 zaznamenali policisté na Rychnovsku  2 nově spáchané trestné činy, 11 přestupků a založili 8 nových čísel jednacích.
V průběhu dalšího listopadového čtvrtku tohoto roku přijali rychnovští policisté oznámení o dvou nově spáchaných trestných činech,  která zadokumentovali a provedli k nim prvotní šetření. Policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání trestných činů krádeže.
Vánoce se blíží, kapsáři se plíží

V průběhu čtvrteční čtyřiadvacítky rychnovští policisté zaevidovali rovněž  11 přestupků,  všechny na úseku dopravy.

Skupina dopravních nehod vyjížděla ve čtvrtek ke dvěma dopravním nehodám, při kterých naštěstí nedošlo k žádnému zranění osob. Celková škoda obou těchto nehod byla vyčíslena na 230.000 korun.
I tento den muži zákona z dopravní i pořádkové policie věnovali zvýšenou pozornost dohledu na bezpečnost a plynulost v silničním provozu.

Operační důstojníci přijali na  tísňovou  linku 158  za čtvrtečních čtyřiadvacet hodin 18 telefonátů, 5 z nich bylo využito a zbývajících 13 nesouviselo s prací PČR. Krátce před půl šestou ranní byla žádana účast policie při otevření jedné bytové jednotky v Týništi nad Orlicí. Osmdesátiletá paní křičela v bytě o pomoc, pravděpodobně upadla a nemůže stát. Na místo se dostavili i zdravotníci a hasiči. Byt naštěstí nemusel být otevřen násilím. Vchodové dveře otevřela sousedka, která měla klíče k dispozici. Na místě záchranáři našli ženu, která upadla na zem a zlomila si nohu. Po poskytnutí první pomoci byla seniorka převezena do rychnovské nemocnice.
por. Mgr. Alena Kacálková
13. listopadu 2009
 

vytisknout  e-mailem