Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Rychnovsku

Klidná pondělní služba  

Během pondělí 28. prosince 2009 zaznamenali policisté na Rychnovsku  4 nově spáchané trestné činy,  6 přestupků a založili 2 nová čísla jednací.
V průběhu posledního prosincového pondělí tohoto roku přijali rychnovští policisté oznámení o čtyřech nově spáchaných trestných činech,  která zadokumentovali a provedli k nim prvotní šetření. Policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání trestných činů krádeže, padělání a pozměňování peněz.
Zvláštní návštěva školky
Zásoba na horší časy?
Padělané bankovky na Rychnovsku

V průběhu pondělní čtyřiadvacítky rychnovští policisté zaevidovali 6  přestupků, kromě jednoho všechny na úseku dopravy. Mezi pondělními přestupky byly zaevidovány – nepřipoutání se během jízdy bezpečnostním pásem a nerespektování dopravního značení. Jeden z  řidičů nepředložil doklady potřebné k řízení a provozu vozidla, další usedl za volant i přesto, že nevlastní oprávnění k řízení vozidla.
První den v posledním týdnu tohoto roku byl zaevidován i jeden přestupek proti veřejnému pořádku.

Skupina dopravních nehod vyjížděla v pondělí k jediné dopravní nehodě, při které naštěstí nebyl nikdo  zraněn. Celková škoda této jediné pondělní dopravní nehody byla vyčíslena na 65.000 korun.
I tento den muži zákona z dopravní i pořádkové policie věnovali zvýšenou pozornost dohledu na bezpečnost a plynulost v silničním provozu.

Operační důstojníci přijali na  tísňovou  linku 158  za pondělních čtyřiadvacet hodin 22 telefonátů, 9 z nich bylo využito a zbývajících 13 nesouviselo s prací PČR.
por. Mgr. Alena Kacálková
29. prosince 2009
 

vytisknout  e-mailem