Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Rychnovsku

Požár nákladního vozu 

Během středy 8. července 2009 zaznamenali policisté na Rychnovsku 3 nově spáchané trestné činů, 7 přestupků a založili 13 nových čísel jednacích.
V průběhu další červencové středy tohoto roku přijali rychnovští policisté oznámení o 3 nově spáchaných trestných činech, která zadokumentovali a provedli k nim prvotní šetření. Oznámení se týkala majetkové trestné činnosti.
Požár nákladního vozu
Noční řádění vandala
Sběratel dopravních předmětů

Během středeční čtyřiadvacítky rychnovští policisté zaevidovali rovněž 7 přestupků. Pokutě za absenci povinné výbavy na kole se nevyhnuli dva cyklisté v Orlických horách. Další dva řidiči přispěli do středeční statistiky dopravních přestupků nerespektováním příkazové či zákazové značky.
Zapomnětlivost se nevyplatila návštěvníkovi restaurace na Dobrušsku. V úterý odpoledne z restaurace odešel bez tašky a když se po půl hodině pro zapomenuté zavazadlo vrátil, našel jej, ovšem bez finanční hotovosti. Ztrátu několika tisícovek korun přišel poškozený muž nahlásit policistům dobrušského obvodní oddělení.
Potyčku dvou mužů v jedné z místních čtvrtí šetřili rychnovští policisté ve středu dopoledne.

Skupina dopravních nehod nevyjížděla během středy ani k jedné dopravní nehodě. I tento den ale muži zákona z dopravní i pořádkové policie věnovali zvýšenou pozornost dohledu na bezpečnost a plynulost v silničním provozu.

Operační důstojníci přijali na  tísňovou  linku 158 za středečních čtyřiadvacet hodin 17 telefonátů, 5 z nich bylo využito a zbývajících 12 nesouviselo s prací PČR.
por. Mgr. Alena Kacálková
9. července 2009

vytisknout  e-mailem