Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Rychnovsku

Vloupání do osobních vozidel, přestupky v dopravě  

Během úterý 27. července 2010 zaznamenali policisté na Rychnovsku 6 nově spáchaných přečinů, 11 přestupků a založili 13 nových čísel jednacích.
V průběhu uplynulého dne přijali rychnovští policisté oznámení o šesti nově spáchaných přečinech, který zadokumentovali a provedli k nim prvotní šetření. Policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, krádeže vloupáním a podvodu. Vloupání do osobních aut
 
V průběhu úterní čtyřiadvacítky rychnovští policisté zaevidovali 11 přestupků, většinu z nich na úseku dopravy. V Kostelci nad Orlicí byl zadokumentován jediný včerejší přestupek proti majetku. Zde někdo ze zaparkovaného osobního automobilu sebral přední i zadní registrační značku vozidla. Policisté rovněž šetřili i jeden přestupek proti občanskému soužití.

Skupina dopravních nehod
vyjížděla během úterý k jediné dopravní nehodě, při které nebyl žádný účastník silničního provozu zraněn. Škoda této dopravní nehody byla vyčíslena na 40 tisíc korun.
I tento den muži zákona z dopravní i pořádkové policie věnovali zvýšenou pozornost dohledu na bezpečnost a plynulost v silničním provozu.

Operační důstojníci přijali na  tísňovou  linku 158 za úterních čtyřiadvacet hodin 25 telefonátů, 9 z nich bylo využito a zbývajících 16 nesouviselo s prací PČR.
nprap. Pavel Vymetálek
28. července 2010

vytisknout  e-mailem