Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Rychnovsku

Majetková trestná činnost 

Během pondělí 1. března 2010 zaznamenali policisté na Rychnovsku  10 nově spáchaných přečinů, 9 přestupků a založili 12 nových čísel jednacích.
V průběhu uplynulého dne přijali rychnovští policisté oznámení o deseti nově spáchaných přečinech,  která zadokumentovali a provedli k nim prvotní šetření. Policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání přečinu krádeže, poškozování cizí věci, maření výkonu úředního rozhodnutí, podvodu a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
Sklepní fantóm
Automobilový designer ?
Příprava na jarní sporty a zahradu ? 
Kromě vloupání do sklepních kójí a posprejování osobního vozidla šetřili během pondělní  služby policisté Obvodního oddělení Dobruška i případ krádeže 215 metrů měděného kabelu z oploceného areálu jedné místní firmy. V tomto případě škoda dosáhla téměř dvou desítek tisíc korun.

V průběhu pondělní čtyřiadvacítky rychnovští policisté zaevidovali 9 přestupků, všechny na úseku dopravy. 
 
Skupina dopravních nehod vyjížděla v pondělí k jediné dopravní nehodě, při které naštěstí nebyl nikdo zraněn. Škoda této nehody byla odhadnuta na 48.000 korun.
I tento den muži zákona z dopravní i pořádkové policie věnovali zvýšenou pozornost dohledu na bezpečnost a plynulost v silničním provozu.

Operační důstojníci přijali na  tísňovou  linku 158  za pondělních čtyřiadvacet  hodin 32 telefonátů, 9 z nich bylo využito a zbývajících 23 nesouviselo s prací PČR.  por. Mgr. Alena Kacálková
2. března  2010

vytisknout  e-mailem