Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Rychnovsku

Loupežné přepadení v Dobrušce  

Během středy 11. listopadu 2009 zaznamenali policisté na Rychnovsku  7 nově spáchaných trestných činů, 10 přestupků a založili 8 nových čísel jednacích.
Martin na bílém koni do Dobrušky nepřinesl sníh, ale bohužel případ loupežného přepadení. Rychnovští policisté na případu intenzivně pátrají.

V průběhu další listopadové středy tohoto roku přijali rychnovští policisté oznámení o sedmi nově spáchaných trestných činech,  která zadokumentovali a provedli k nim prvotní šetření. Policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání trestných činů loupeže, krádeže, poškozování cizí věci a zanedbání povinné výživy.
Zloděj v autobuse
Vandal v zámeckém parku

V průběhu středeční čtyřiadvacítky rychnovští policisté zaevidovali rovněž 10  přestupků,  téměř všechny na úseku dopravy. I uprostřed týdne byl zaevidován jeden přestupek proti majetku a občanskému soužití.

Skupina dopravních nehod nevyjížděla v středu k žádné dopravní nehodě. I tento den muži zákona z dopravní i pořádkové policie věnovali zvýšenou pozornost dohledu na bezpečnost a plynulost v silničním provozu.

Operační důstojníci přijali na  tísňovou  linku 158  za středečních čtyřiadvacet hodin 27 telefonátů, 10 z nich bylo využito a zbývajících 17 nesouviselo s prací PČR.
por. Mgr. Alena Kacálková
12. listopadu 2009
 

vytisknout  e-mailem