Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Rychnovsku

Nové přívaly sněhu, a přesto klidné pondělí 

Během pondělí 18. prosince 2009 zaznamenali policisté na Rychnovsku  4 nově spáchané trestné činy, 9 přestupků a založili 9 nových čísel jednacích.
V průběhu dalšího lednového pondělí přijali rychnovští policisté oznámení o čtyřech nově spáchaných trestných činech,  která zadokumentovali a provedli k nim prvotní šetření. Policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání trestných činů krádeže a  zanedbání povinné výživy.
Nákup bez placení
Odpůrce automatů ?

V průběhu pondělní čtyřiadvacítky rychnovští policisté zaevidovali 9 přestupků. Dva z nich byly zadokumentovány na úseku dopravy, dalších pět jako přestupky proti občanskému soužití. Policisté zaevidovali i krádež nepojízdného mopedu z jednoho sklepa ve Vamberku a plastové popelnice v Dobrušce.

Skupina dopravních nehod nevyjížděla v pondělí k žádné dopravní nehodě.I tento den muži zákona z dopravní i pořádkové policie věnovali zvýšenou pozornost dohledu na bezpečnost a plynulost v silničním provozu.

Operační důstojníci přijali na  tísňovou  linku 158  za pondělních čtyřiadvacet hodin 30 telefonátů,12  z nich bylo využito a zbývajících 18 nesouviselo s prací PČR.
por. Mgr. Alena Kacálková
19. ledna 2010
 

vytisknout  e-mailem