Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

24 hodin na silnicích

KARLOVARSKÝ KRAJ – 24 hodin na silnicích v kraji. 

Karlovarští policisté sdělili podezření pětatřicetiletému muži z Karlových Varů pro podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí. Podezřelý muž v Karlových Varech na křižovatce ulic Šumavská, Moskevská řídil osobní motorové vozidlo Opel. Při kontrole vozidla u řidiče, policisté zjistili, že má vysloven zákaz řízení motorových vozidel Magistrátem města Karlovy Vary do konce září 2015. Jen pár měsíců scházelo do konce zákazu, nyní se muž bude za své jednání zpovídat u soudu, kde mu v případě odsouzení hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Dopravní policisté vyšetřují dopravní nehodu, ke které došlo v Ostrově. Čtyřiasedmdesátiletý muž řídil osobní vozidlo Ford, po místní komunikaci na křižovatce ulic Štúrova a Hlavní třída v Ostrově. Při odbočování z ulice Štúrova na Hlavní třídu, ohrozil o tři roky mladší chodkyni, která přecházela po vyznačeném přechodě. Následně došlo ke střetu vozidla s chodkyní, která při dopadu utrpěla lehké zranění, které si vyžádalo ošetření v nemocnici Ostrov. Karlovarští dopravní policisté nehodu vyšetřují, žádají případné svědky, kteří by mohli pomoci s objasněním nehody, aby je kontaktovali na čísle 974 366 408.
 
Pozor na migrující zvěř. Včerejšího dne ve večerních hodinách řidič osmadvacetiletý řidič automobil značky Ford ve směru na obec Bystřice u Ostrova. Před křižovatkou mu do jízdní dráhy vběhla srna, následně došlo ke střetu, srna byla nárazem usmrcena.
 
por. Ing. Pavel Valenta
07.03.2015

vytisknout  e-mailem