Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Svitavsku

Vážná nehoda, krádeže, přestupky 

 

V pondělí dne 18. května 2009 policisté ve Svitavském regionu řešili řadu oznámení.  Některá se týkala trestných činů (5) a přestupků (5). Jedno oznámení se týkalo havárie linkového autobusu nedaleko Jaroměřic na Jevíčsku.

Vandalismem v jedné z obcí na Moravskotřebovsku se zabývají místní policisté. Přijali totiž oznámení o poškození 7 oken v areálu jedné firmy. Jaké pohnutky měl pachatel v době, když se rozhodl okna rozbít, je rovněž předmětem šetření, stejně tak, jako pátrání po vandalovi samotném. Případ je šetřen jako přestupek proti majetku.

Na Poličsku policisté prověřují případ neplaceného výživného. Otec po dobu několika měsíců dluží k rukám matky svého dítěte téměř 10 tisíc korun.

Krádež plastové pivní přepravky a jedné masové konzervy se rozhodně nevyplatilo muži ze Svitav, který byl při krádeži přistižen ochrankou supermarketu. Na místo byla přivolána svitavská policejní hlídka, která muži udělila blokovou pokutu ve výši 1 tisíc korun. Nákup za pět prstů se tedy zákazníkovi několikanásobně prodražil.
nprap. Anna Štegnerová

vytisknout  e-mailem