Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Svitavsku

2 dopravní nehody a 2 lehká zranění 

Ve čtvrtek 26. března 2009 policisté na Svitavsku přijali oznámení o 5 trestných činech a 5 přestupcích. Skupina dopravních nehod řešila 2 dopravní nehody, při kterých se lehce zranily dvě osoby. Hmotná škoda na vozidlech je podle prvotního odhadu 470 tisíc korun.

V Poličce policisté prováděli šetření případu podezření znečištění vody potoka protékající obcí. Hlídka, která se dostavila na místo události sepsala s oznamovatelem úřední záznam a pořídila fotodokumentaci. O případu byl informován Městský úřad Polička. 

Neznámý pachatel způsobil benzínové čerpací stanici ve Svitavách škodu za 600 korun. Natankoval do osobního automobilu bez registrační značky benzín a bez zaplacení ujel. Policisté řeší věc jako přestupek.  
Další přestupek proti majetku zadokumentovali policisté ze Svitav v odpoledních hodinách. Neznámý pachatel odcizil v nemocnici dva teploměry. Škoda je 2 tisíce korun.
Žena z Moravské Třebová oznámila na policii, že ji bývalý manžel sprostě uráží, posílá vulgární sms zprávy a provádí naschvály. Policisté sepsali s poškozenou úřední záznam a věč řeší jako přestupek proti občanskému soužití.

Neznámý pachatel odcizil v obci na Moravskotřebovsku 7 metrů měděných svodů okapu rodinného domu. Majitelům způsobil škodu 3 tisíce korun. Zamíří  do výkupny barevných kovů?
.
Policisté skupiny dohledu nad silničním provozem zkontrolovali v průběhu včerejšího dne 17 osob a 17 vozidel.
Operační důstojník přijal za čtvrtečních čtyřiadvacet hodin 30 hovorů a většinu využil pro práci policie.
por. Hana Kaizarová

vytisknout  e-mailem