Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Svitavsku

Ve znamení spolupráce IZS 

Svitavští policisté během své středeční služby řešili desítku trestných činů a přestupků. Operační důstojník přijal 35 hovorů na linku tísňového volání. Dopravní policisté krátce před třetí hodinou odpoledne vyjížděli do Moravské Třebové, kde dosud neustanovený řidič poškodil zaparkovanou Škodu Superb a poté z místa ujel. Při dohledu nad bezpečností a plynulostí silničního provozu bylo zjištěno přes 20 dopravních přestupků, za které na řidiče čekala sankce v podobě blokových pokut. Během dopoledne se pak policisté v areálu Hasičského záchranného sboru společně se zdravotníky, hasiči a strážníky z městské policie, představili se svojí každodenní činností. Přestože tentokrát při Dni spolupráce IZS počasí moc nepřálo, ti kteří nás navštívili, byli zajisté spokojeni.
 
V Litomyšli policisté řeší případ napadení, který se stal na Smetanově náměstí kolem 15:30. Tehdy na veřejně přístupném místě za přítomnosti dalších osob napadl 30letý muž svoji bývalou družku. Při svém jednání ženě způsobil zranění nosu. Prozatím policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Je pravděpodobné, že právní kvalifikace bude rozšířena.
 
Sklepní kóji na ulici Felberova v průběhu nezjištěné doby měsíce června navštívil zloděj. Ten nezjištěným způsobem odstranil visací zámek a ze sklepa majiteli odcizil vysavač, mikrovlnou troubu a lednici.
nprap. Anna Štegnerová
24. 6. 2009  

vytisknout  e-mailem