Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Ústeckoorlicku

Nehodovost, policisté kontrolovali řidiče 

Včerejší den byl na okrese Ústí nad Orlicí poměrně klidný. Policisté vyjížděli k jediné dopravní nehodě. Naštěstí při ní nebyl nikdo zraněn. Přesto se ale na řidiče zaměřili. Jenom na Králicku se řidiči dopustili osmi přestupků, na Letohradsku šest, ve Vysokém Mýtě a Lanškrouně po dvou a po jednom přestupku se dopustili řidiči v Chocni a okresním městě.
Odpoledne vyjížděli vysokomýtští policisté do jednoho z místních supermarketů. Tam neznámý pachatel využil nepozornosti jedné ze zákaznic a z košíku jí sebral kabelku s peněženkou, doklady, dvěma tisíci korunami a platební kartou. Jen o chvíli později šetřili krádež peněženky s doklady a platební kartou na internátě jedné z místních středních škol. Neznámý zloděj sebral portmonku z otevřeného pokoje. Policisté na tomto obvodním oddělení včera přijali i trestní oznámení na otce, který od června loňského roku řádně nepřispívá na výživu své dcery.
Během dne zadrželi policisté ve Vysokém Mýtě a v České Třebové dvě osoby v celostátním pátrání. Dívku, která utekla z Dětského domova v Kostelci nad Orlicí, a muže, po kterém vyhlásili celostátní pátrání kolegové z Jablonce nad Nisou.
nprap. Eva Sichrová
22. dubna 2009

vytisknout  e-mailem