Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Ústeckoorlicku

Při nehodě byl vážně zraněn cyklista 

Během včerejšího dne vyjížděli policisté ústecké nehodovky ke čtyřem dopravním nehodám. Jen několik minut po půlnoci narazil v Sopotnici do dopravní značky 59letý cyklista. A to tak nešťastně, že musel být s těžkým zraněním převezen do královéhradecké nemocnice. Při zbývajících nehodách nebyl zraněn nikdo, škoda na vozidlech byla předběžně vyčíslena na více než padesát tisíc korun.

Včera krátce před polednem vypadla mladé ženě v Lanškrouně při nastupování do vozidla peněženka. V portmonce bylo osm tisíc korun, doklady a platební karta. Ten, kdo peněženku nalezl, by ji měl odevzdat. Pokud tak neučiní, vystavuje se za zatajení nálezu nebezpečí trestního stíhání.

Lanškrounští policisté se zabývají případem 21letého mladého muže, který při žádosti o úvěr sice předložil potvrzení od zaměstnavatele, ale uvedl na něm nepravdivé údaje. Nyní mu hrozí obvinění z úvěrového podvodu.

Ústečtí policisté přijali trestní oznámení na 30letého muže, který neplní vyživovací povinnost na svoji dceru. I přesto, že mu Okresní soud v Ústí nad Orlicí vyživovací povinnost stanovil, již deset měsíců žádné peníze neposlal. Nyní mu hrozí obvinění z trestného činu zanedbání povinné výživy.
nprap. Eva Sichrová
17. června 2009
 

vytisknout  e-mailem